Meer informatie

Goed om te weten als u een boeking doet bij Rentaklaas

Om wat beter op uw situatie te kunnen inspelen vragen wij u na boeking een kort verhaaltjesintlijst aan ons door te mailen met daarin wat informatie over wie er op uw pakjesavond aanwezig zijn en van elk kind wat wetenswaardigheden als hobby’s, school, sport e.d. (Wij hanteren een maximum van ongeveer 8 kinderen per 20 minuten). Naast deze wetenswaardigheden willen wij u verzoeken in dit zelfde mailtje (nogmaals) uw adresgegevens te noteren en de plaats waar wij de cadeautjes kunnen vinden die uitgedeeld moeten worden. U kunt op deze pagina een Word document vinden welke u kunt invullen voor in het grote boek van Sinterklaas.

 

schoentjeMRent-A-Klaas geeft er de voorkeur aan maximaal 1 cadeautje per kind uit te delen en de rest van de cadeautjes pas te gaan uitpakken als Sinterklaas en zijn gevolg weer vertrokken zijn. U rekent pas af na afloop. Let op de Sint en zijn pieten dragen geen wisselgeld bij zich, wij gaan er daarom van uit dat u gepast betaald bij voorkeur in een envelop.

 

 

Sinterklaas: oorspronkelijk Sint Nicolaas, een bisschop uit Myra die in zijn tijd vreugdevolle hulp bood aan de mensen. Vandaar dat wij als team van Rent-a-klaas het voorbeeld van deze goedheiligman willen volgen en belangeloos een aantal locaties bezoeken van Blijf van mijn lijf huizen, om daar wat vreugde en cadeautjes voor de kinderen en eventueel moeders uit te delen. Vanaf 2014 is dit een groot succes gebleken. Na een aantal jaren voedselbank uitdeelpunten te hebben bezocht hebben we een ander doel gekozen.
Lees meer..

 

3pietjes

Vanaf 2006 kunt u ook voor onze Pietenrit boeken. Hierbij komen onze pieten met het boek van Sinterklaas bij u langs om een extra vleugje sfeer aan te brengen op uw Sinterklaasfeest. Ook leuk als alternatief als u wat laat bent met boeken en/of als er geen plaats meer is in onze Sint en Pieten rit.

 

 

lekkernij